Verliefd op het eerste gezicht, op het tweede gezicht overtuigd.

Houten vloeren van Dennebos, dat is liefde op het eerste gezicht: individuele oppervlakte textuur, onderscheidende esthetiek, natuurlijke haptiek. Maar laat het vooral niet bij een eerste blik. Kijk verder en ontdek de massieve, meer dan 5mm dikke toplaag van onze vloeren. Of de beproefde, uit twee lagen bestaande constructie. Of de uitstekende geschiktheid voor vloerverwarming.

Goede basis.

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een vloer van Dennebos Flooring, wij noemen de vijf belangrijkste:

Individueel & authentiek

Houten vloeren zijn er te kust en te keur, maar houten vloeren die optimaal aansluiten bij uw eigen gevoel van stijl en sfeer vindt u alleen bij Dennebos Flooring. Onze jarenlange ervaring met zelfontwikkelde veredelingstechnieken heeft geleid tot unieke vloeren. Bij Dennebos Flooring krijgt u alleen het origineel en geen kopie.

Natuurlijk & duurzaam  

Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, is de basis van iedere Dennebos vloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor ons vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgen wij ervoor dat onze bossen zich blijven ontwikkelen, hierdoor blijven onze bossen bestaan voor volgende generaties.

Persoonlijk & krachtig

Een deel van uw leven speelt zich af op de vloer, onze vloeren kunnen uw leven verdragen. Ze zijn sterk, duurzaam en zeer bestendig. Sterke toplagen en de solide constructie garanderen een lange levensduur,  veelal langer dan ons lief is.

Tijdloos & mooi

Door onder andere zonlicht en doordat het leven zich afspeelt op uw vloer krijgen onze vloeren met de jaren een mooiere en persoonlijker uitstraling, een vloer met uw eigen unieke identiteit.

Hygiënisch & onderhoudsarm

Er zijn nauwelijks vloeren die zo gemakkelijk te onderhouden zijn als de vloeren van Dennebos Flooring. De unieke bewerking van de toplagen maken onze vloeren ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Het onderhoud is kinderspel. Bovendien zijn onze vloeren zeer geschikt voor mensen met allergie.